Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

Bila Artis ******** !!!!! twet2..........

bila dunia makin maju..dan nie la org kate.........

" Being stupid is its own reward"




peperangn twitter d antara Azwan Ali dgn Didie...........dua2 mengarut......same2 xcerdik pun nk gaduh..parok2...


korang rasa sape yg bodoh dlm inie cerita??

Many wise word are spoken in jest,
but they don't compare with the number of STUPID word spoken in earnest........lol....




Puasa dan Aurat

Abu: Awak puasa?


Minah: Yela..



Abu: Kenapa awak puasa?





Minah: Bodohnya awak.. kan ALLAH suruh puasa, saya puasa la..



Abu: Kenapa tak tutup aurat?



Minah: Eh, suka hati saya la.. hak masing2..


Abu: Owh.. tp kan ALLAH yg suruh kita tutup aurat? Janganlah menjadi hamba kepada 




PUASA semata-mata, tetapi jadilah hamba kepada ALLAH s.w.t. Semoga kita terpilih 


menjadi salah seorg hamba yg mendapat hidayah di bulan tarbiah yg penuh berkat & 


rahmat.










*simply share..jumpa dlm internet...

Community Shield 2011 - Preview

Community Shield , Piala Pembukaan EPL / BPL antara Juara Liga n Juara FA cup..law kat Malaysia Piala sumbangsih la nie...


so Ahad nie 07/08/2011 di channel Star Sport 813 Pertemuan jiran Man U vs Man City


utk para peminat MAN United...Manchester United FC (Malaysia) telah create satu event tanda sokongan pada team yg d gelar  RED Devil * law d translate BM jd Setan Merah la ek?hahaha


untuk lebih info "like" ja page fans Pages  Manchester United FC (Malaysia) n pg ke page Event


kat ctu da la list2 tmpt perkumpulan =)


Aku xminat kedua2 kelab nie...but aku lg xminat MAN U...so aku akn sokong MAN city secara zahir nya la...hahahaha....


Pemain tumpuan of course pemain baru yg d beli team masing...hehe..lebih2 lg team Man.city...


penyerang sensasi ex-Altico Madrid Sergio Aguero,...xsabar nk tgk...menjadi ka idak di EPL...




Man U pun leh tahan...penjaga gol baru.......De gea peganti golkeeper lagend nie..Van der sar. pun dari altico madrid.... n .Ashley Young

So Ramalan ANDA?? Man Unite…

Adiwira labah-labah Gay?

PHILADELPHIA - Pihak pengurusan majalah Marvel Cormics mendedahkan bahawa adi wira Spider-Manterbaharu ialah lelaki berkulit hitam.
Lelaki itu yang menjadi adiwira itu dikatakan pemuda kacukan kulit hitam dan Latin. Menurut pihak pengurusan komik tersebut, pemuda yang menjadi adiwira baharu itu ialah Miles Morales yang menggantikan Peter Parker yang telah meninggal dunia di tangan Green Goblin.
Dalam edisi komik itu yang terbaharu berjudul Ultimate Fallou, Morales menanggalkan kostum penyamarannya dan mendedahkan mukanya buat kali pertama. Para peminat terpaksa menunggu sehingga satu pengumuman rasmi dibuat tentang bagaimana dia menjadi adiwira. Namun, satu lagi kejutan akan berlaku apabila pihak pencipta watak berkenaan menyatakan pada masa depan Spider-Man mungkin seorang gay. - Agensi sumber : kosmo online : KOSMO
# hahahaha..dlu aku peminat citer grey anatomy..but sejak da watak gay d wujudkn..trus xda mood nk layan...glee pun camtuh gak..sesaon 1 menarik..season 2 citer gay saja........…

FB Niaga - berbisnes di Facebook

hi to all, =) Salam Ramadhan

nk kongsi cerita....pasal lame dh xberblogging nie..hahaha...al maklum..bz katanya...

btw...sejak 2 menjak nie bila aku log in facebook..ramai duk tag pic2...tag photo beg,rayban, baju kurung, baju kebaya, tudung, n etc..........rupanya ramai yg cari side income kat FB......

iya la..keje senang,law kena dgn cara n kaedahnya...meletup jualan d FB..so mcm mane caranya??


Nak tahu cara yang sebenar dan
cara yang lumayan?

Jom kita tengok video percuma
yang ada didalam ni..

http://bit.ly/mQ3Tif 

Video tersebut percuma je dan
dengan ambil nota dari video
tersebut serta terus aplikasikan
teknik yang diajar, mesti boleh
buat duit di facebook.


btw aku pun buat side income melalui FB :- http://on.fb.me/nV0b8c dan alhamdulilah setakat nie berjalan dgn baik... =)

so utk hasil yg terbaik kena tahu cara yg terbaik, utk tahu cara terbaik kena ada produk yg terbaik. senang citer grab panduan nie http://on.fb.me/nV0b8c

Cara jadi bijak

Kajian dapati pengguna Internet Explorer miliki IQ yang rendahNEW YORK, Amerika Syarikat (AS) - Satu kajian baharu mendapati para pengguna perisian Internet Explorer (IE) adalah bodoh kerana mereka memiliki purata tahap kecerdasan intelektual (IQ) cuma 80, lapor sebuah akhbar semalam. Internet Explorer (IE) yang mula digunakan pada awal 1990-an merupakan sistem operasi komputer popular ciptaan firma Microsoft yang diterajui bilionair, Bill Gates. Kajian tersebut dilakukan oleh firma perunding Kanada, AptiQuant yang menguji 101,326 orang berusia 16 tahun dan ke atas dari pelbagai negara termasuk AS, Kanada, Britain, Australia serta New Zealand. Mereka diminta mengambil ujian IQ manakala sistem operasi dan lokasi komputer mereka direkodkan menerusi alamat protokol Internet (IP). Kajian mendapati mereka yang menggunakan IE rata-ratanya hanya memiliki IQ cuma sekadar 80. Menurut skala IQ, kepintaran manusia normal ialah 100 manakala angka 80 dan ke bawah menunjukkan seseorang itu mengalami ter…